Ansøg uopfordret - Produktionsmedarbejder, Hvidovre


I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

Produktionsmedarbejder - uopfordret ansøgning.

Som produktionsmedarbejder fremstiller du mange lækre varianter af frisk brød i Hvidovre.

I bageriet har du ansvar for alt, lige fra håndtering af råvarer til pasning og overvågning af produktionsmaskinerne. I pakkeriet passer og overvåger du de maskiner, der skiver brødet og pakker det i poser.

Der er også en del oprydnings- og rengøringsopgaver i både bageri og pakkeri.

Hvis du gerne vil arbejde som produktionsmedarbejder, skal du tale og skrive dansk. Det er en fordel - men ingen betingelse - hvis du også har:
•erfaring med produktion i en fødevarevirksomhed
•hygiejnebevis
•truckcertifikat

Vi forventer, at du som produktionsmedarbejder har lyst til at engagere dig personligt ogdermed tage ansvar. Du kan begå dig i teams både fagligt og socialt. Du bidrager positivt til virksomhedens udvikling.

Arbejdstiden varierer afhængig af afdeling. Nogle steder producerer vi 24 timer i døgnet 7 dage om ugen, så du skal være indstillet på at arbejde på skiftehold.

Du får løn – herunder genetillæg for arbejde weekend, aften og nat - i henhold til Den fødevareindustrielle overenskomst og lokalaftaler for Lantmännen Schulstad A/S.

#LI-DNI