Lantmännen Unibake Danmark

Hvem er vi?

Vi er brødnørder. Med mange års erfaring i at udvikle og bage brød af høj kvalitet. Det er essen af vores virksomhed. Brød der mætter den store sult, og kager der glæder den lille sult. Brød vi spiser alene, brød vi spiser sammen, på farten eller hjemme. Brød der skaber madglæde og får maver til at smile. Det er det, det hele handler om.

En del af noget større

I Danmark er vi kendt for vores to forbruger-brands Hatting og Schulstad samt Schulstad Bakery Solutions, som er henvendt til profesionnelle.

Vi er stolte af at være en del af noget større. Lantmännen Unibake Danmark er en del af Lantmännen Unibake-gruppen. Med mere end 35 bagerier i 20 lande og kunder på alle kontinenter er Lantmännen Unibake en af verdens førende producenter og leverandører af kvalitetsbagværk.

Vi er en del af en stolt bagertradition. Med mange års erfaring i at bage brød af høj kvalitet og med øje for nye trends og tendenser har vi de bedste forudsætninger for at matche kundernes ønsker til deres brød.

Vores mission:

To make billions of tummies smile
Glæden ved mad. Det er det, det hele handler om. Brødet der mætter den store sult, og kagen der glæder den lille sult. Vores brød, kager og wienerbrød skal få kunder til at føle sig godt tilpas. Vores mål er at nå milliarder af mennesker i alle aldre i hele verden og få milliarder af maver til at smile. 

Vores vision:
To lead the bakery business with scale, knowledge and drive to be loved in every country
Med vores passion for at bage og vores mission om at sprede madglæde i hele verden, har vi en klar vision om, hvor vi er på vej hen.

Vi har størrelsen og dermed også faciliteterne og netværket til at kunne producere og levere til hele verden. Vi er brødnørder, og vi har viden og kompetencerne til at producere brød, kager og wienerbrød af høj kvalitet og i store mængder.