Her kan du møde dine potentielle nye kolleger, hvor de beskriver, hvordan de oplever at være en del af Lantmännen Unibake. Det kan være, du i fremtiden kan se dig selv være en del af vores hverdag. 

Vi har et klart fokus og er også klar til at investere i de rigtige idéer. Der er et fælles ansvar for at gøre en forskel – ikke bare for Lantmännen Unibake, men også for miljøet omkring os. Her er en god sans for humor – det er vigtigt for mig, at jeg kan smile og grine, mens jeg arbejder.

Thomas Rosenquist, Business Intelligence Manager

En karriere uden grænser! Jeg elsker kombinationen mellem at have mulighed for iværksætter ånd og at opleve så mange forskellige kulturer, sprog, livserfaring og synspunkter som muligt. For mig er det den hurtigste måde at vokse som menneske – og alt det samtidig med, at du har det sjovt med dine kolleger! #Greentrack!

Jolien Demeyer, Category Manager Pastry & Fast Food

Jeg synes, at Lantmännen er et perfekt sted for alle, der har lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor du virkelig har en indflydelse. Takket være en flad struktur, åbent sind for nye idéer og den lille størrelse, er det en virksomhed, hvor du kan lære meget på kort tid. Her har du mulighed for at arbejde på meget forskellige projekter på grund af de forskellige kategorier, vi er tilstede i og vores forskellige markeder.

Elisa Soncin, Global Categories Project Manager