Ansøg uopfordret som chauffør - Vejle


I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

Er du vores næste distributionschauffør til Vejle?

Vores chauffører kører friskpakket brød fra vores terminaler til vores kunder i detailhandlen. Vi har terminaler i henholdsvis Vejle, Hvidovre og Pandrup.

Du skal have kørekort til lastbil over 3500 kg. for at komme i betragtning.

Det er en fordel, hvis du har erfaring som chauffør gerne med distribution og natarbejde.

Arbejdstiden ligger i aften- og nattetimerne. Vi har udkørsel 7 dage om ugen.

Vi forventer, at du som chauffør er stabil og har lyst til at bidrage til helheden og teamet, selvom du er på egen hånd meget af arbejdstiden.

Du får løn – herunder genetillæg for arbejde weekend, aften og nat - i henhold til Industriens Overenskomst og lokalaftale for Lantmännen Schulstad A/S.

#LI-DNI