Ansøg uopfordret som lagermedarbejder - Vejle


I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.


Vil du være en del af vores tempofyldte terminal i Vejle?

Vores lagermedarbejdere håndterer paller med friskpakket brød på vores terminaler og pakker det til vores kunder. Der er også en del oprydnings- og rengøringsopgaver i terminalen. Arbejdet med pakning af brød er fysisk krævende, så selvom vi naturligvis stiller nødvendige hjælpemidler til rådighed, kræver det en god fysik.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med lagerarbejde og/eller har truckcertifikat.

Arbejdstiden varierer afhængig af din funktion på lageret, men størstedelen af vores lagermedarbejdere arbejder weekend, aften og nat oftest fra kl. 20.00-03.30.

Vi forventer, at du som lagermedarbejder har lyst til at give den en skalle og sætte en ære i at løfte opgaverne sammen med dine kolleger. Du kan begå dig i teams både fagligt og socialt. Du bidrager positivt til virksomhedens udvikling.

Du får løn – herunder genetillæg for arbejde weekend, aften og nat - i henhold til Industriens Overenskomst og lokalaftale for Lantmännen Schulstad A/S.

#LI-DNI