Ansøg uopfordret som rengøringsmedarbejder, Hvidovre


I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

Søg uopfordret som rengøringsmedarbejder, Hvidovre

Rengøring og hygiejne er afgørende vigtigt i en fødevarevirksomhed som Schulstad. Hos os er rengøringen opdelt i rengøring i vores produktion og i vores kontorbygninger. Derudover kan der forekomme oprydningsopgaver rundt om på bageriet. Der vil også skulle skilles og samles en del udstyr i forbindelse med rengøringen, så har du lidt teknisk snilde vil det være en fordel.

Rengøring er fysisk krævende, så selvom vi naturligvis stiller nødvendige hjælpemidler til rådighed, kræver det en god fysik, samt at du kan arbejde på alle tider af døgnet, da det nogle gange kræver det.

Der vil være oplæring i de forskellige områder, men det er en fordel, hvis du har erfaring med rengøring. Gerne fra fødevarevirksomhed eller skadeservice.

Arbejdstiden varierer, men størstedelen af vores rengøringsmedarbejdere arbejder på dagvagter/aftenvagter.

Vi forventer, at du som rengøringsmedarbejder har lyst til at give den en skalle og sætter en ære i at løfte opgaverne sammen med dine kolleger. Du kan begå dig i teams både fagligt og socialt og taler dansk.

Du får løn i henhold til Industriens Overenskomst og lokalaftale for Lantmännen Schulstad A/S.

LI-DNI