Søg uopfordret som elev eller praktikant, Vejle - Pandrup - Hvidovre


I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

Elever

Du er velkommen til at sende om en uopfordret ansøgning, hvis du søger en elevplads. Hos Schulstad uddanner vi primært elever inden for økonomi/regnskab, vedligehold og i produktionen (industrioperatører). Vi kigger på de uopfordrede ansøgninger, når vi skal bruge nye elever, og du vil høre fra os, hvis der skulle opstå en mulighed for dig.

Praktikanter

Vi tager af og til praktikanter ind og synes, det er lærerigt og vigtigt.
Vi kigger på de uopfordrede ansøgninger, når vi skal bruge nye praktikanter, og du vil høre fra os, hvis der skulle opstå en mulighed for dig.

Skal du samarbejde med en virksomhed om at skrive speciale, anbefaler vi, at du kontakter os på telefon 36 39 71 00 og beder om at tale med den afdeling, som dit specialeområde hører under.

#LI-DNI