Tag et blik på disse syv grunde for at finde ud af, hvad det netop er, der gør os til en god arbejdsplads.

Vi lader dig vise vejen til fremtidens bageri

Lantmännen Unibake vægter udvikling højt. Vi vokser hele tiden – både  vores størrelse, vores kundebase og vores menneskelige kapital. Derfor ansætter vi mennesker, der hele tiden har lyst til at lære.

Vi ønsker, at du udvikler dig med os, og vi støtter dig i netop det, du gør bedst.

Èt team – uendelige muligheder

Du kan gøre en forskel fra første dag, og vi lover dig, at der kommer flere muligheder.

Disse muligheder opstår dog ikke af sig selv – vi forventer, at du kan udfordre os og give os modspil, ligesom vi vil udfordre dig og give dig modspil. Vi skal fremad sammen. Ikke tilbage.  

Forskellighed er vores mellemnavn

Du vil blive en del af en meget alsidig arbejdsplads. Blot på vores hovedkontor er der 20 forskellige nationaliteter.  Alle er velkomne hos os –  hudfarve, køn og alder har ingen betydning.  

Et unikt ejerskab

Vores navn, Lantmännen Unibake, bærer stærkt præg af vores unikke ejerskab – nemlig en svensk sammenslutning af 20.000 landmænd.

 Vores overskud går tilbage til landmændene og deres forretninger. De geninvesteres i landbrug, forskning og udvikling.

Vores teams gør forskellen

Der sker noget hele tiden. Du vil flyve højt og stræbe efter at blive bedre. Du vil prøve, fejle og prøve igen – og gøre det rigtigt. Men du vil aldrig gøre det alene.

Du kan gøre en forskel fra første dag!

Vi kan godt lide tanken om, at vi er et godt match for dig (ingen er jo perfekte), hvis du er sulten efter at gøre en forskel.

Hvem ønsker normalt?

Hvis du arbejder her er der ikke to dage, der ligner hinanden. Hvis du vil, er der vitterligt intet, du ikke kan opnå i vores dynamiske virksomhed.

 At arbejde med os kan muligvis være udfordrende visse dage, men det bliver uden tvivl aldrig kedeligt. Hvem stræber alligevel efter det almindelige?