Flere måltider med fuldkorn

Brød med fuldkorn er fyldt med smag og passer ind i mange måltider. Alligevel får over halvdelen af alle voksne danskere ikke den anbefalede daglige mængde fuldkorn på 90 gram eller derover*.

Vi bidrager med en lang række samarbejder, aktiviteter og beslutninger – fra fuldkornsrige brød og lækker inspiration, som gør det nemmere at spise mere fuldkorn.

Mere fuldkorn og fibre i brødet:

Inden 2030 indeholder alle vores brød og fastfoodbrød mindst 3 % fibre. Og vores hvedebrød indeholder mindst 6 % fibre.  Fuldkornet i vores hvedebrød kommer fra hvid hvede, som har en lysere farve og mildere smag en traditionel hvede, og derfor ikke fornemmes i brødet.

Partnerskaber for fuldkorn

Sammen er vi kernestærke! Vi er en del af Fuldkornspartnerskabet, hvor vi, sammen med blandt andet Fødevarestyrelsen, Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen og Diabetesforeningen, arbejder for at få danskerne til at spise mere fuldkorn gennem videndeling og inspiration.

Mere madglæde med fuldkorn:

Madglæden er den bedste allierede, når der skal mere fuldkorn på bordet. Derfor byder vi på masser af inspiration, både til hjemmene og når der spises uden for hjemmet, så mad med fuldkorn kan være en smagfuld og afvekslende spiseoplevelse hver gang. Vi lancerer også løbende nye produkter med fuldkorn, så vi kan passe ind i danskernes hverdag og bidrage med brød, bagt med fuldkorn, til alle måltider.

*Kilde: Fødevarestyrelsen